Bijzetting in een bestaand graf

Wanneer uw overleden dierbare wordt bijgeplaatst in een bestaand graf zullen wij het bestaande grafmonument, indien noodzakelijk voor een begrafenis, vooraf verwijderen. Hiertoe wordt doorgaans door uw uitvaartverzorger opdracht gegeven. Uiteraard is het ook mogelijk dat u op eigen initiatief contact met ons opneemt, doet u dit echter wel in overleg om misverstanden te voorkomen.

 

Wanneer het grafmonument door ons van het graf gelicht wordt zal de tekstplaat meegenomen worden naar de werf om deze later te beletteren.

 

Doorgaans krijgt u 2 á 3 weken na de uitvaart een brief thuisgestuurd met het verzoek om de gewenste aanvullende tekst en eventueel extra (renovatie)werkzaamheden door te geven. Op basis hiervan zullen wij u een offerte toesturen voor onze werkzaamheden.

 

model 34 uit de catalogus van 1965Renovatie van grafmonumenten

Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in het opknappen van oude grafstenen. Soms volstaat het om een monument schoon te maken en in te schilderen maar een nieuwe fundering en vervanging van bestaande onderdelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Renovatie

Renovatie

 

Renovatie van de graven voor de pastoors van Kaatsheuvel, aan de voet van de calvariberg. Het staande deel (grafmonument voor pastoor Huijgens) is geheel nieuw. De vorm en afmetingen zijn afgeleid van oude foto's.

 

Foto van het oorspronkelijke monument voor pastoor Huijgens